Hollands KroonSport

CV Wieringermeer coronaproof door gift Microsoft

Advertentie:

Slootdorp – De Hollands Kroonse Uitdaging ontving onlangs een donatie van 30.000 Dollar uit het Microsoft C19 Response Fund. Dit geld mocht besteed worden aan Covid-19 gerelateerde doelen in de gemeente Hollands Kroon.

CV Wieringermeer uit Slootdorp was één van de aanvragers die graag een donatie uit dit fonds wilde ontvangen. Zij hebben tijdens de coronacrisis hun sportpark De Belboei behoorlijk moeten aanpassen om dit coronaproof te maken. Daarnaast vielen de inkomsten uit de kantine ook weg.

Inmiddels mag er weer getraind worden. Natuurlijk volgens de voorgeschreven regels. De bijdrage van Microsoft zorgde ervoor dat deze kosten geen extra schade aan de clubkas toebrachten. Op de foto Bram de Putter van CV Wieringermeer en Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging. Op de achtergrond wordt alweer druk getraind. Op tafel desinfecterende handgel, voorzien van clublogo.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button