112

Man gewond bij steekpartij voor hotel (update)

Advertentie:

Den Helder – Bij een steekpartij nabij het station, voor het hotel aan de Parallelweg in Den Helder, is zondagavond rond 18.25 uur een persoon gewond geraakt. De politie heeft een persoon aangehouden.

De aanleiding voor het incident is nog onduidelijk. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er buiten op straat een conflict ontstond, met de steekpartij als gevolg. Over de ernst van de verwondingen kan nog niets worden gemeld.

Het slachtoffer werd na controle door het ambulancepersoneel voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de steekpartij.

Politie doet onderzoek na de steekpartij (AS Media).
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button