Hollands Kroon

Match via Hollands Kroonse Uitdaging levert mooie beelden van begraafplaats Middenmeer op

Advertentie:

Middenmeer – Justin de Weert heeft zaterdag 18 mei met een drone opnames gemaakt van de begraafplaats Wieringermeer in Middenmeer. Hij deed dit op verzoek van de Stichting Cultureel Erfgoed Begraafplaats Wieringermeer. De match kwam tot stand op de beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Justin werkte in opdracht van Eric Doorman van CI-Engineers en De Waddenbungalows. De Stichting Cultureel Erfgoed Begraafplaats Wieringermeer vroeg daar om hulp bij de start van de stichting. Dit is op meerdere vlakken gebeurd. Binnenkort meer hierover. Het was een geweldige dag om te fotograferen en te filmen. Justin heeft voor de stichting diverse foto’s en filmpjes gemaakt. De stichting kan dit gebruiken voor de promotie doeleinden van de nieuwe stichting. De stichting is Justin en Eric van CI-Engineers en De Waddenbungalows hier enorm dankbaar voor.

De stichting is in gesprek met Richard Wigbout van Viking reclame, die een logo heeft ontworpen. Hiervoor worden de laatste puntjes op de i gezet. Ook dit is via de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging tot stand gekomen.

Officiële start op 9 juni
Op zondag 9 juni om 14:00 uur gaat de stichting Cultureel Erfgoed Begraafplaats Wieringermeer officieel van start. Dit officiële moment vindt plaats op de begraafplaats in Middenmeer. De foto’s zullen op deze middag te bewonderen zijn. Daarnaast zal er een rondleiding gegeven worden over de unieke bomen die er zijn te vinden op de begraafplaats. Mensen die mee willen, kunnen zich aanmelden via erfgoedbegraafplaats@wieringermeer.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button