Hollands Kroon

N249 tussen Anna Paulowna en ’t Zand op 8 en 9 juni afgesloten

Advertentie:

Anna Paulowna/’t Zand – WaakSaam voert in opdracht van provincie Noord-Holland in het weekend van 8 en 9 juni werkzaamheden uit aan het Zijperviaduct over de N249, tussen Anna Paulowna en ’t Zand. De weersomstandigheden waren in het weekend van 25 en 26 mei alles behalve gunstig. Daarom wordt het reserveweekend gebruikt om de werkzaamheden af te ronden.

De werkzaamheden starten op zaterdag 8 juni, 06.00 uur en zijn uiterlijk zondag 9 juni, 20.00 uur gereed. Omdat WaakSaam over de gehele breedte van de weg aan het werk is, betekent dit dat de N249 tussen de rotonde N249/Randweg en rotonde N249/Keinsmerweg afgesloten is voor al het verkeer. Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute via de N99, N9 en Stolperbasculebrug.

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button