Hollands Kroon

Woningstichting Anna Paulowna levert 22 appartementen op aan Molenvaart

Advertentie:

Anna Paulowna – Woningstichting Anna Paulowna levert tussen 27 mei en 7 juni 22 nieuwbouwappartementen op aan de Molenvaart in Anna Paulowna. De nieuwe bewoners van de Molen en de Vaart (zoals de gebouwen heten) krijgen de sleutels van hun energiezuinige appartement overhandigd door opzichter Gerard Hulst.

Deze nieuwbouwappartementen zijn uitsluitend bestemd voor (jonge) senioren vanaf 55 jaar. Vanwege de druk op de woningmarkt is het voor huishoudens met lagere inkomens én middeninkomens erg moeilijk om geschikte woonruimte te vinden. De sociale huurwoningen zijn daarom verdeeld onder mensen met een lager inkomen en huishoudens met een middeninkomen.

Hulst ziet allemaal blije mensen de sleutels ontvangen: “De bewoners komen bijna allemaal uit de omgeving en zijn toe aan een woning dicht bij de voorzieningen, zoals het winkelcentrum. De appartementen zijn bovendien zeer energiezuinig, zodat de woonlasten laag blijven.”

Aan de slag
Even leek het feit dat juist op dit moment de Molenvaart gedeeltelijk is afgesloten een struikelblok, maar volgens Gerard geeft dat geen problemen met de verhuizing. Hulst: “De appartementen zijn toegankelijk gemaakt voor de verhuiswagens en bedrijven die vloeren, keukenapparatuur of raambekleding komen installeren. Iedereen kan dus gewoon aan de slag met de inrichting van de nieuwe woning!”

Op de website van Woningstichting Anna Paulowna staat meer informatie over de nieuwbouwwoningen aan de Molenvaart.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button