Den HelderUitgaan

Meezingen via Facebook

Den Helder – Het online meezinguurtje vanuit School 7 was de afgelopen keren zo’n succes dat het op 14 juli wordt herhaald. Zangeres Evelien van Leeuwen heeft voor die middag een mooi programma met bekende liedjes van Willeke Alberti samengesteld.

Hits als Carolientje, Morgen ben ik de bruid en een Reisje langs de Rijn klinken tussen 15.00 en 16.00 uur vanuit de lege theaterzaal in School 7. Mensen kunnen het live via Facebook volgen en gezellig meedoen vanuit de eigen huiskamer. De Facebookpagina van de bieb is te vinden onder de naam ‘KopGroep Bibliotheken’.

Mensen zonder eigen Facebookpagina kunnen kijken via de website www.kopgroepbibliotheken.nl Op de homepage is helemaal onderaan een link naar Facebook te vinden onder het kopje: ‘Blijf op de hoogte’ .

Trefwoorden
Toon meer

Babette van Tongeren

Dit bericht is geplaatst door Babette van Tongeren. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Babette richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via babette@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close