Den HelderUitgaan

Meezingen via Facebook

Den Helder – Het online meezinguurtje vanuit School 7 was de afgelopen keren zo’n succes dat het op 14 juli wordt herhaald. Zangeres Evelien van Leeuwen heeft voor die middag een mooi programma met bekende liedjes van Willeke Alberti samengesteld.

Hits als Carolientje, Morgen ben ik de bruid en een Reisje langs de Rijn klinken tussen 15.00 en 16.00 uur vanuit de lege theaterzaal in School 7. Mensen kunnen het live via Facebook volgen en gezellig meedoen vanuit de eigen huiskamer. De Facebookpagina van de bieb is te vinden onder de naam ‘KopGroep Bibliotheken’.

Mensen zonder eigen Facebookpagina kunnen kijken via de website www.kopgroepbibliotheken.nl Op de homepage is helemaal onderaan een link naar Facebook te vinden onder het kopje: ‘Blijf op de hoogte’ .

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button