Den HelderPolitiek

Geen verder onderzoek naar aangifte Nancy List tegen Kees Bazen

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft gemeenteraadslid Kees Bazen medegedeeld dat er geen verder onderzoek komt naar aanleiding van de aangifte die voormalig partijgenoot Nancy List tegen hem indiende. In de aangifte van List beschuldigde zij Bazen van bedreiging met fysiek geweld en seksuele intimidatie.

De politie ziet geen aanleiding om de beschuldigingen verder te onderzoeken. Bazen heeft zijn mede raadsleden ingelicht van het besluit door de politie: “Ik ben blij met deze door mij verwachte uitkomst en bevestiging van deskundigen op dit gebied”, zo schrijft hij. Verder wil Bazen in het belang van de politieke rust en zoals afgesproken met de burgemeester geen verdere mededelingen doen. Nancy List was nog niet beschikbaar voor een reactie.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button