Uitgaan

Gratis zomerconcert in de Ontmoetingskerk

Julianadorp – Werkgroep O2, bekend van de jaarlijkse zomerconcerten in Julianadorp, organiseert zondag 3 juli een zomerconcert voor jong en oud met medewerking van Nienke Staal en Van Den Helder.

Nienke Staal is zangeres en liedjesschrijver. Van Den Helder is een muzikaal trio. De liedjes van Nienke Staal gaan over verlies, heimwee en liefde. Haar melodieën zijn vaak melancholisch. De liedjes leiden je naar je gevoelens en bieden troost. De teksten en melodieën doe je alles even vergeten, ontlokken je verwondering of nemen je gewoon even mee uit de waan van alledag. Van Den Helder is een bekend Helders trio met serieus en luchtig repertoire dat bestaat uit Engelstalige folkmuziek. Daarnaast zullen zij ook een enkel Nederlands, Russisch en Oekraïens lied ten gehore brengen.

Verder spelen en zingen zij folkmuziek met een nautisch karakter. Het thema van het concert van Van Den Helder zal verbinden zijn. De aanvang van het concert is 14.30 uur. Het concert vindt plaats in de Ontmoetingskerk, Parklaan 10, aan het Loopuytpark in Julianadorp. De entree is gratis met een collecte voor de onkosten. Kom ook gezellig luisteren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button