Hollands Kroon

Onderhoud asfaltwegen Hollands Kroon

Hollands Kroon – Op verschillende wegen door heel Hollands Kroon wordt op 5 en 8 juli een nieuwe slijtlaag aangebracht. De gemeente zet verkeersregelaars in om alles in goede banen te leiden.

Op 5 juli zijn er werkzaamheden aan de Stoomweg in Breezand, de Noord Zijperweg in Wieringerwaard, de Hemmerweg in Barsingerhorn en Moerbeek in ‘t Veld. Op 8 juli is de Wierweg in Slootdorp aan de beurt. De precieze locaties van de werkzaamheden zijn terug te vinden op de website van de gemeente Hollands Kroon. Inwoners die direct hinder ondervinden van de werkzaamheden ontvangen ook een brief.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button