Sport

Tweede editie HTC Open weer bomvol activiteiten

Den Helder – Na een succesvolle eerste editie staat dit jaar van 6 tot en met 14 augustus 2022 het tennistoernooi HTC Open weer gepland bij het prachtige tennispark HTC. Toernooileiders Angela Visscher en Jennifer Muse zijn samen met de toernooicommissie druk met de voorbereidingen om er weer een fantastische week van te maken.

Naast natuurlijk vele tenniswedstrijden, staan er diverse activiteiten op de planning, waaronder een tennisclinic onder leiding van vier professionele tennisleraren, een Kidsday met tennisactiviteiten en pannenkoeken, een bbq en er komen meerdere feestavonden met een pubquiz, muziek van DJ Jordy en zelfs een avondje karaoke. Dat kan ook niet anders want het thema is dit jaar “Campinglife” met een dikke knipoog.

Ook de bekende loterij van HTC wordt weer groots opgepakt. “Vele Helderse ondernemers sponsoren prachtige prijzen en cadeaubonnen en daar zijn we als vereniging enorm trots op. De hoofdprijs is dit jaar een weekendje kamperen in een luxe Safaritent!”, zo laat de toernooiorganisatie weten. “Zoals van ons gewend kunnen de mensen ook op het laatste moment nog een fantastische tennisoutfit scoren met of zonder dubbelmaat of het racket laten bespannen op het tennispark bij de pop-up-kramen van REUS Sport en TRS BOGO.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button