Den Helder

Gratis theaterfestival start zomervakantie jeugd

Advertentie:

Den Helder –  In theater de Kampanje is het eerste weekend van de zomervakantie op zaterdag 22 en zondag 23 juli het tweede Jeugd Onderwijs en Cultuurfondsfestival (JOC). Gratis voorstellingen voor basisschoolleerlingen die de vakantie goed willen beginnen. Want wat is er nou beter om die 6 weken “even niets” te starten met verwonderen, verbazen, ontsnappen en hun fantasie te prikkelen.

Een oneindige grenzeloosheid van fantasie is geweldig voor de ontwikkeling van kinderen. Fantasie is eigenlijk ‘outside-the-box’ denken. Het stimuleert het probleemoplossend vermogen van kinderen, het bedenken van nieuwe mogelijkheden en de vaardigheid om dingen vanuit een ander perspectief te zien. Het maakt kinderen emotioneel beheerst, creatief, sociaal, empathisch en kritische denkers. Het JOC (Jeugd Cultuurfonds & Onderwijs) en de Kampanje stimuleren graag de fantasie van alle kinderen, juist van diegene voor wie theater geen vanzelfsprekendheid is.

Programma
Zaterdag 22 juli
14.30 uur Pim & Pom vieren feest! Vanaf 2 jaar
19.00 uur Steven Kazan
Zondag 23 juli
11.00 uur Professor S
14:30 uur Hans en Grietje voor het hele gezin (van 3 tot 103)

Kaartjes
De voorstellingen zijn gratis. Maar je hebt wel een kaartje nodig, want vol is vol. Die kunnen geïnteresseerden bestellen via Om no show te voorkomen wordt er € 1,- per kaartje gevraagd voor de limonade na afloop. Voor meer informatie bel Kim Smit op 06-10968459.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button