112

Getuigen gezocht van vernielingen Julianadorp

Advertentie:

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over wie er mogelijk verantwoordelijk is voor het lek steken van enkele autobanden aan de Drooghe Bol, nabij het winkelcentrum. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag, tussen 03:40 uur en 03:55 uur.

Via Facebook laat de Helderse politie weten dat gezien is dat er twee jongens rond dit tijdstip richting de nabijgelegen basisscholen zijn weggerend. Uit reacties op het bericht blijkt dat de jongens mogelijk nog meer op hun geweten hebben. Zo verdween in dezelfde nacht een geboortebord uit een tuin in Doorzwin en werd een zwembadje lek gestoken in de omgeving.

Wie informatie heeft wordt verzocht contact met de politie op te nemen via 09008844 onder vermelding van procesnummer 2019145081.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button