Den HelderJeugd

Jeugd versiert de straten van de binnenstad

Adverentie

Pokémon bleek zondag populair te zijn bij de kinderen, tijdens de 3D-straatkunstwedstrijd in het centrum van Den Helder. Ook andere fabeldieren zijn vaak het thema van de creatieve uitspattingen.

De eerste kinderen stonden om 11.30 uur al geduldig te wachten bij de aanmeldkraam om het stoepkrijt op te halen. Terwijl hun ouders vervolgens in het zonnetje gingen zitten, begonnen de kinderen met tekenen. Ondertussen liep Francoise Kooistra van cultureel centrum Triade langs om ze tips te geven over het tekenen in 3D.

Alle deelnemers kregen een klein presentje, vier kinderen wonnen een cadeaubon van een lokale kledingwinkel. De aanleiding voor de wedstrijd was de bijzondere 3D-straatkunst die onlangs op allerlei plekken in de stad is verrezen.

Bron: LOS Mediapartner NH

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button