112Hollands Kroon

Politie zoekt in Robbenoordbos naar vermiste Sumanta Bansi

Advertentie:

WIERINGEWERF – De politie heeft maandag 29 juli op meerdere locaties in het Robbenoordbos gezocht naar het lichaam van de vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn. De 23-jarige vrouw is sinds 18 februari 2018 vermist.

Naast de zoekactie in het bos zelf, werd ook met twee boten in de wateren in en rondom het Robbenoordbos gezocht. Op één boot werd gezocht met behulp van sonarapparatuur en een onderwatercamera, een tweede boot had een hond aan boord die gespecialiseerd is in het ruiken van een stoffelijk overschot.

Tijdens zoekactie is alleen een schep gevonden. Die is voor sporenonderzoek door de recherche veiliggesteld.

De politie zocht al eerder naar het lichaam van de Hoornse. Op 4 juli werd op basis van tips naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht, gespeurd in het water langs de Afsluitdijk bij Breezanddijk. Dit leverde, op enkele spullen na, niets op. Er wordt echter nog steeds gekeken of de spullen die werden aangetroffen, een link hebben met de vermiste vrouw. De zoekactie van maandag komt eveneens voort uit tips en het onderzoek dat nog steeds in volle gang is.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button