Sport

Rob Keuss winnaar zevende ledentoernooi

Advertentie:

Onder tropische temperaturen is bij jeu de boulesvereniging Entre Nous het zevende ledentoernooi gespeeld op zaterdag 27 juli.

De wedstrijdleiding adviseerde veel te drinken, menig deelnemer had dan ook een bidon bij hand. De deelname was prima te noemen, ondanks de hitte.

Om 11:00 uur werd begonnen met de wedstrijden, er waren vier rondes met aansluitend de finale. Deze ging tussen de spelers Rob Keuss met Ria Brouwer tegen René van Andel met Cees Koppe.

Ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden duurde de finale een uur, het ging puntje voor puntje. Tot aan de zesde menne ging het aardig gelijk op, het kon nog alle kanten opgaan. Keuss en Brouwer pakten de daarop volgende mennes steeds een puntje, wat na een uur de eindstand opleverde van 13-4.

Rob Keuss werd door eerdere resultaten winnaar van dit toernooi, gevolgd door Ria Brouwer en derde werd Cees Koppen .

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button