Den HelderLOS Den Helder

Intocht Strand6Daagse live op LOS radio

Adverentie

Huisduinen – De deelnemers aan de Strand6Daagse komen zaterdag na zes dagen wandelen aan in Huisduinen. Dit jaar is er geen groot feest, maar LOS radio is wel live aanwezig bij de intocht. Tussen 11.00 en 14.00 uur doet de lokale omroep verslag vanuit Huisduinen.

Met twee verslaggevers ter plekke worden de deelnemers aan de wandeltocht opgewacht. Ronald en Gerard bevragen de deelnemers en organisatoren over hun ervaringen in dit toch wel sobere wandeljaar. Gert-Jan zorgt in de studio voor techniek en muziek.

LOS radio is te beluisteren via 105.6Mhz (ether), 89.0 FM (Kabel, Ziggo), via deze website, de Regio Noordkop app (kies live radio) en via vele andere aanbieders. Klik hier voor alle frequenties. In samenwerking met mediapartner NH wordt ook een tv-verslag gemaakt van de intocht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button