112

Twee mannen aangehouden voor heling van een sloep

Advertentie:

Wieringerwerf – De politie heeft twee mannen aangehouden die worden verdacht van de diefstal van een sloep. In de nacht van woensdag op donderdag werd die sloep gestolen in Aalsmeer. De politie kreeg een tip dat de boot zich in een loods bevond in Wieringerwerf. De politie trof de boot daar inderdaad aan en heeft twee personen die daar aanwezig waren aangehouden.

De eigenaar van de sloep heeft aangifte gedaan en heeft zijn boot teruggekregen. De verdachten, een 32-jarige inwoner van Wieringerwerf en een 35-jarige Pool zijn aangehouden op verdenking van heling en zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button