Den HelderVideo

Den Helder schoonste strand van Noord-Holland 2022

Adverentie

Den Helder – Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van het Schoonste Strand van Nederland, in het Zeeuwse Vrouwenpolder is donderdag het strand van Den Helder uitgeroepen tot het Schoonste Strand van Noord-Holland 2022. Een prachtig resultaat waar het bestuur van de Stichting Strandexploitatie Noordkop (SSN) heel blij mee is, aldus de voorzitter Jan Roelofsen.

De jury ging bij de beoordeling van het strand van Den Helder in op de knappe gezamenlijke presentatie van de SSN, de gemeente Den Helder, ondernemers, bewoners en bezoekers. Opvallend is de gestructureerde organisatievorm en de uitstekende samenwerking binnen het team van de SSN. Het voor de vierde maal in de prijzen vallen bij de landelijke Schoonste Strandverkiezing is heel opvallend en dat gaat niet vanzelf.

Een gemotiveerd team van de SSN gaat ‘s morgens en ‘s avonds op pad om de Helderse stranden schoon te houden. Daarnaast worden de strandgangers er via de media, posters en stickers op de afvalbakken erop gewezen om het overgebleven afval bij een strandbezoek te deponeren in de afvalbaken en mee te nemen. “Als bestuur van de SSN blijven wij de komende jaren zoeken en kijken naar verbeteringen en aanpassen van de toegankelijkheid en veiligheid op onze stranden.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button