Sport

Training VV Succes in augustus van start

Adverentie

Hippolytushoef – De selectie van VV Succes kon afgelopen week nog niet starten met de training. Die begint nu dinsdag 1 augustus.
De velden waren nog niet bespeelbaar. Een medewerker van de club: “het begint er nu weer op te lijken. Een veld is helemaal vernieuwd. Alles zit in de grond wat in de grond moet. Nu nog aansluiten en dat alles is om de velden langer goed te houden.”

Trainer Ben Visser en zijn manschappen hebben er duidelijk veel zin in: “We trainen op dinsdag en donderdagavond. Er zijn al snel wedstrijden tegen Reiger Boys en DWOW. We gaan dan veel spelers gebruiken. En we wisselen ook veel om de fysieke belasting niet te groot te maken. We gaan de spelers testen op hoe ver ze al zijn. We zijn ongetwijfeld op tijd klaar voor de competitie start.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button