Den Helder

De eerste beursvloer in Den Helder

Adverentie

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurt allemaal tijdens de eerste Beursvloer Den Helder op woensdag 16 oktober bij Beroepsonderwijs aan Zee. De Beursvloer is voor elk bedrijf en elke vereniging of stichting in de gemeente Den Helder.

De Helderse Uitdaging biedt verenigingen en stichtingen en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Dit gebeurt het hele jaar door via de website www.helderseuitdaging.nl, maar nu ook tijdens de Beursvloer Den Helder. Op deze maatschappelijke beurs komen vraag en aanbod van mensen en middelen op een leuke en constructieve manier bij elkaar.

Bedrijven en ondernemers
Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dit hoeft niet altijd in de vorm van financiƫle sponsoring. Tijdens de beursvloer krijgen bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om bijvoorbeeld tijd vrij te maken voor een stichting om kennis te delen die de ondernemer in huis heeft. Of juist mankracht beschikbaar stellen om een organisatie te helpen.

Ook kan een vereniging blij worden gemaakt met spullen die het bedrijf over heeft. Dat zorgt er ook meteen voor dat de spullen niet worden weggegooid, maar een tweede leven krijgen. Samen wordt gekeken wat de vereniging of stichting voor het bedrijf of de samenleving terug kan doen. Zo vormen zich mooie verbindingen, matches. Deze matches worden tijdens en na de Beursvloer in het spotlicht gezet.

Verenigingen en stichtingen
Verenigingen en stichtingen hebben vaak weinig geld. Ze hebben spullen, mankracht en kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarbij door mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Heeft de vereniging of stichting een hulpvraag? Kom naar de Beursvloer Den Helder op woensdag 16 oktober bij Beroepsonderwijs aan Zee! Meld een organisatie aan via www.helderseuitdaging.nl/beursvloer. Daar is ook meer informatie te vinden over de Beursvloer 2019 en het aanbod van bedrijven die zich al hebben aangemeld.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button