LOS Den Helder

Nieuwe radioprogrammering LOS

Advertentie:

De LOS gooit het roer per 2 september helemaal om en biedt vanaf maandag nog meer actueel nieuws en informatie. Zowel op radio, tv als via de website.

LOS radio start maandag 2 september met een nieuwe programmering. Elke werkdag (maandag tot en met vrijdag) is er tussen 09.00 en 15.00 uur LOS Actueel. Een live programma met leuke muziek en vooral veel lokaal nieuws. “Zodra er nieuws is, hoor je dat via de LOS”, laat hoofdredacteur Ronald Boutkan weten. Of het nu gaat om brand, een sportuitslag of politiek nieuws, zet de radio aan en u mist nooit meer iets!”

“De omschakeling is mogelijk dankzij een flink aantal nieuwe vrijwilligers, waardoor het nu mogelijk is overdag fulltime radio te maken en een redactie te hebben. Die werken samen om Den Helder zo goed mogelijk te informeren. En ook de deur aan de Torplaan 4 staat open! Heeft u iets te melden? Reageren op het nieuws? Kom langs!” Luisteren kan via 105.6Mhz, kabel, digitaal, de gratis app en de website.

Meer wijzigingen
Overigens verandert er nog veel meer in de LOS radioprogrammering. Radio Richard krijgt er een uur bij en is nu voortaan op vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren. Stennis met Frank en Dennis gaat naar de zaterdagochtend (09.00 tot 11.00 uur), Sandwich verdwijnt uit de programmering, net als Van A tot Z en Thiegho begint voortaan al om 14.00 uur op zaterdag. Op zaterdagavond is tussen 22.00 en 23.00 uur ClubRigter te horen en in de loop van september start De Nieuwsraad, een programma op zaterdag waarin met raadsleden het nieuws van de week wordt besproken. Publiek is welkom en mag meepraten. Over de start van dit programma volgt later meer informatie.

De gehele programmering is te zien op losdenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button