Verhuizen naar een zorginstelling wat nu?

Voor mantelzorgers die zorgen voor iemand die naar een zorginstelling verhuist, komt er veel op hen af. Hun dagelijkse leven verandert van de een op de andere dag, maar ook op administratief en financieel gebied gebeurt van alles.

De Mantelzorgmakelaars van het Mantelzorgcentrum zetten de zaken op een rijtje om de mantelzorger alvast voor te bereiden. Ook voor mantelzorgers wier ouder(s) naar een zorginstelling verhuist. De bijeenkomsten zijn op dinsdag 10 september in Schagen en op donderdag 19 september in Den Helder. Mantelzorgers melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Aanmelden
De bijeenkomst op dinsdag 10 september is van 13.30 – 15.00 uur in Schagen, op donderdag 19 september is de bijeenkomst van 19.00 – 20.30 uur in Den Helder. De locaties worden na aanmelding bekend gemaakt. De bijeenkomsten zijn gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder en Schagen dankzij subsidie vanuit de gemeenten. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Voor meer informatie over deze of onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0224 – 74 50 59 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Mobiele versie afsluiten