Hollands Kroon

Dames toegang geweigerd tot Cultuurschuur

Wieringerwerf – Vrijwilligers van de Cultuurschuur hebben vrijdagavond een drietal dames de toegang geweigerd, omdat zij niet wensten mee te werken aan de richtlijnen betreffende het coronavirus. De baliemedewerker gaf aan dat het protocol voorschrijft dat de gasten bij de entree even hun handen desinfecteren met de gelletjes die bij de entree staan.

“Zinloos” volgens de dames en “wij doen niet mee aan die onzin”, alle drie hadden ook een allergie voor de gels. Vriendelijk werd nog eens uitgelegd dat de bepalingen in het protocol voorwaarde zijn geweest om de deuren van de Cultuurschuur weer te mogen openen. Ook werd uitgelegd dat in de theaterzaal het regime geldt van anderhalve meter en de dames gaven aan ook niet van plan te zijn zich daaraan te houden.

Eindconclusie werd dus: als u zich niet wenst aan te passen aan de regels, is er helaas voor u geen plaats in deze Cultuurschuur.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button