112

Vernielingen aangericht in Den Oever

Den Oever – In de haven van Den Oever zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag de trossen losgegooid van de kotter WR111. Hij bleek enkel nog aan een walstroomkabel vast te liggen. Hierdoor is de kotter enkele meters van de kant afgedreven. Gelukkig werd het op tijd ontdekt en is het schip door de politie en de melders van het incident weer vastgelegd.

Niet alleen waren de trossen losgegooid, maar ook zijn er flinke vernielingen aan boord gepleegd en zijn er spullen overboord gegooid. “We willen de baldadige jeugd hartelijk bedanken voor het losgooien van de WR 111. De kotter hing nog aan de walstroomkabel. Ook willen we ze bedanken voor de klerezooi die ze achter gelaten hebben. Visruim trap is ook overboord gegooid! Ga straks aangifte doen! Als iemand wat gezien of gehoord heeft, horen we het graag”, aldus Jeroen Klein op Facebook.

Niet alleen waren er vernielingen op de Oeverse haven, maar ook bij restaurant De Dikke Bries bij de Marina Haven. Hier werd een bord uit de grond getrokken en op de weg gegooid. Spijtig voor de daders hangen hier camera’s, dus de eigenaar vraagt de daders om zich maar even te komen melden.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button