Den HelderZakelijk

Winkelcentrum Dorperweerth is vernieuwd

Advertentie:

Julianadorp – Winkelcentrum Dorperweerth is door eigenaar Hoorne Vastgoed gerenoveerd. De uitstraling is dankzij de restyling sterk verbeterd, daarmee is het winkelcentrum klaar voor de toekomst.

In samenwerking met de winkeliers zijn de gevels, dakconstructies en luifels geschilderd. Verder is een openbaar toilet toegevoegd, led-verlichting aangebracht en is het dak vernieuwd. Met het oog op de verduurzaming van het ruim 4.200 vierkante meter grote winkelcentrum zijn op het dak van het filiaal, aan de kant van de Vomar, zonnepanelen geplaatst. De opbrengst daarvan is genoeg om veertig eengezinswoningen een jaar lang van energie te voorzien.

Winkelcentrum Dorperweerth vervult in Julianadorp een belangrijke functie voor zowel inwoners als toeristen. Een belangrijk pluspunt is de beschikbaarheid van ongeveer 400 gratis parkeerplaatsen in het openbaar gebied, welke naar verwachting begin 2021 een update krijgen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button