Hollands KroonJeugdUitgaan

Muziekinstuif in de Cultuurschuur

Wieringermeer – Voor alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar in de Wieringermeer en daarbuiten organiseren de Muziekschool van de Cultuurschuur, Muziekvereniging Creona en Harmonie De Eendracht een leuke muzikale en interactieve middag. Ouders mogen natuurlijk ook meekomen.

Kinderen worden ontvangen in zaal ‘De Ruimte’ met limonade en lekkers en met een verrassende muzikale openingsact. Daarna kunnen ze een speurtocht doen door verschillende lokalen, waarbij ze de antwoorden kunnen vinden op allerlei muzikale vragen. Verder kunnen de kinderen met de tocht door het gebouw kennismaken met veel verschillende muziekinstrumenten en muziekstijlen. Ook is er een optreden van een jeugdig circusorkest en aan het eind van de dag mogen de kinderen met dat orkest meetrommelen, fluiten of tikken.

De muziekinstuif is op zaterdagmiddag 2 oktober van 13.30 tot 16 uur in de Cultuurschuur Wieringerwerf. De middag is bedoeld voor kinderen van basisschoolleerlingen (en ouders).

Deelname is gratis en aanmelden is niet echt nodig, maar toch wel handig om verzekerd te zijn van een plekje. Dat kan door een mail te sturen naar muziekinstuif@gmail.com of te bellen met 0653982049. Hier kunnen geïnteresseerde terecht voor vragen en informatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button