Hollands KroonJeugdUitgaan

Muziekinstuif in de Cultuurschuur

Wieringermeer – Voor alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar in de Wieringermeer en daarbuiten organiseren de Muziekschool van de Cultuurschuur, Muziekvereniging Creona en Harmonie De Eendracht een leuke muzikale en interactieve middag. Ouders mogen natuurlijk ook meekomen.

Kinderen worden ontvangen in zaal ‘De Ruimte’ met limonade en lekkers en met een verrassende muzikale openingsact. Daarna kunnen ze een speurtocht doen door verschillende lokalen, waarbij ze de antwoorden kunnen vinden op allerlei muzikale vragen. Verder kunnen de kinderen met de tocht door het gebouw kennismaken met veel verschillende muziekinstrumenten en muziekstijlen. Ook is er een optreden van een jeugdig circusorkest en aan het eind van de dag mogen de kinderen met dat orkest meetrommelen, fluiten of tikken.

De muziekinstuif is op zaterdagmiddag 2 oktober van 13.30 tot 16 uur in de Cultuurschuur Wieringerwerf. De middag is bedoeld voor kinderen van basisschoolleerlingen (en ouders).

Deelname is gratis en aanmelden is niet echt nodig, maar toch wel handig om verzekerd te zijn van een plekje. Dat kan door een mail te sturen naar muziekinstuif@gmail.com of te bellen met 0653982049. Hier kunnen geïnteresseerde terecht voor vragen en informatie.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button