Hollands Kroon

Voorbereidingen Hét Projectkoor in volle gang

Hollands Kroon – Achter de schermen van “Hét Projectkoor” wordt hard gewerkt en zijn de voorbereidingen voor de repetities in volle gang. Zo zijn de solisten bekend en is het orkest compleet. De deelnemers hebben de bladmuziek en de ingezongen partijen tot hun beschikking gekregen zodat men kan beginnen met het instuderen van de partijen. Momenteel hebben ruim negentig vocalisten zich aangemeld waarvan gelukkig ook vele mannen. Om de verhouding tussen de verschillende partijen nog beter in balans te krijgen is er echter nog ruimte voor enkele mannen.

Het koor is een projectkoor uit de regio Noord-Holland Noord. Vanaf eind oktober zullen in Wieringerwaard op de zaterdagmorgen de repetities plaatsvinden. In ongeveer twaalf tot vijftien repetities wordt naar de concerten in de tweede helft van maart toegewerkt. Voor deze keer is gekozen voor het thema musical. Met medewerking van een aantal solisten worden vele prachtige musicalnummers ten gehore gebracht. Dit alles ondersteund door een projectorkest van musici uit de regio.

Kijk voor meer informatie over dit project en om aan te melden op de website www.hetprojectkoor.nl

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button