Cultuur/NatuurUitgaan

Avondwandeling door de Noordduinen bij Den Helder

Den Helder – Wandel zondagavond 11 september mee met een unieke avondwandeling door de duinen. Ontdek samen met de gids van Landschap Noord-Holland wat er allemaal tot leven komt bij zonsondergang. Een bijzondere afsluiting van de dag, samen in stilte en in het schemerdonker door de natuur wandelen. Ervaar wat de stilte met iemand doet. Zintuigen staan op scherp, even geen mobiele telefoon of pratende mensen. Alleen de geluiden van de natuur.

De avond valt, de vogels zingen en zoeken hun slaapplaats op. Voor andere dieren is het juist het moment van ontwaken. Wat komt men nog tegen aan dag- en avondvlinders? Heel misschien is er een vos of een uil te treffen, maar garanties zijn er niet. De natuur laat zich niet regisseren. Trek goede wandelschoenen aan, maar de wandelaars blijven uiteraard wel op de paden. Bij voorkeur reserveren, ter plekke aansluiten is mogelijk maar dan contant en graag gepast betalen.

Wanneer: zondagavond 11 september van 18:30 uur tot 20:30 uur
Vertrekpunt: Parkeerplaats Steakhouse Duinoord, Jan Verfailleweg 622, 1783 BW Den Helder

Verdere informatie en reserveren is te vinden via www.gaatumee.nl.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button