Den Helder

Bijeenkomst over dementie en levenseinde in Den Helder

Den Helder – Voor iedereen die meer wil weten over hoe hij of zij bij dementie zelf regie kan houden over het levenseinde organiseert de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) op dinsdag 6 september een informatiebijeenkomst bij Theater de Kampanje in Den Helder. Iedereen is welkom. Het programma start om 14.00 uur (inloop 13.30 uur) en duurt tot ongeveer 17.30 uur. De toegang is gratis.

De bijeenkomst geeft inzicht in alle mogelijkheden die er zijn om regie te kunnen houden op het levenseinde. Op het programma staat de korte documentaire Nu weet ik het nog met nagesprek en de lezing Dementie en het levenseinde, nu weet u het nog. Tijdens de inloop en pauzes kunnen mensen medewerkers en vrijwilligers van de NVVE ontmoeten en is er ruimte voor een kort persoonlijk gesprek. Daarnaast is er doorlopend een informatietafel geopend. Er zijn brochures en informatie over (digitale) wilsverklaringen te vinden en bezoekers kunnen er informatie uitwisselen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via nvve.nl/denhelder of bel naar 020 6200690. Wie zich inschrijft en de bijeenkomst bezoekt, ontvangt na afloop per e-mail het het digitale boekje Dementie en het levenseinde van de NVVE. Meer informatie over deze en andere bijeenkomsten en de digitale lezingen van de NVVE staat op www.nvve.nl/agenda.

Meer informatie
Datum: dinsdag 6 september
Locatie: Theater de Kampanje, Willemsoord 63 in Den Helder
Tijd: 14.00 uur (inloop 13.30 uur) – 17.30 uur

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button