Den HelderJeugd

Eerste schooldag bij De Trimaran

Den Helder – Een feestelijke opening van het nieuwe schooljaar op Sarkonschool De Trimaran. Na zes weken vakantie mochten de kinderen vandaag 29 augustus weer naar school. Een feestelijk moment waarbij de hele school zich traditiegetrouw verzamelt bij de tribune in het hart van de school. Kinderen, teamleden en ouders ontmoeten elkaar, teamleden worden voorgesteld en samen wordt het startsein gegeven voor een mooi nieuw schooljaar.

“We vinden het belangrijk dat kinderen -jong en oud-, ouders en teamleden elkaar kennen en zich verbonden voelen. We zien de school als leerplek voor het leven, een maatschappij in het klein en we hebben elkaar nodig! Dat doen we door kinderen van verschillende groepen met elkaar te laten koken, aan elkaar voor te laten lezen en in verschillende samenstellingen met elkaar te laten samenwerken. Talentenmiddagen waarbij de hele school gemixt wordt voor verschillende activiteiten en gezamenlijke vieringen bij de tribune, zoals deze opening, horen daar bij,” aldus Marijke Aarnoutse-Biersteker, directeur van De Trimaran.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button