Den HelderJeugd

Eerste schooldag bij De Trimaran

Advertentie:

Den Helder – Een feestelijke opening van het nieuwe schooljaar op Sarkonschool De Trimaran. Na zes weken vakantie mochten de kinderen vandaag 29 augustus weer naar school. Een feestelijk moment waarbij de hele school zich traditiegetrouw verzamelt bij de tribune in het hart van de school. Kinderen, teamleden en ouders ontmoeten elkaar, teamleden worden voorgesteld en samen wordt het startsein gegeven voor een mooi nieuw schooljaar.

“We vinden het belangrijk dat kinderen -jong en oud-, ouders en teamleden elkaar kennen en zich verbonden voelen. We zien de school als leerplek voor het leven, een maatschappij in het klein en we hebben elkaar nodig! Dat doen we door kinderen van verschillende groepen met elkaar te laten koken, aan elkaar voor te laten lezen en in verschillende samenstellingen met elkaar te laten samenwerken. Talentenmiddagen waarbij de hele school gemixt wordt voor verschillende activiteiten en gezamenlijke vieringen bij de tribune, zoals deze opening, horen daar bij,” aldus Marijke Aarnoutse-Biersteker, directeur van De Trimaran.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button