Politiek

Henriette Weerstand-Slot nieuwe fractievoorzitter VVD

Advertentie:

Den Helder – De installatie van het college leidt binnen de Helderse gemeenteraad tot de nodige wijzigingen. Binnen de VVD betekent het dat Kees Visser terugkeert als raadslid, Petra Bais van raadslid nu wethouder wordt en Henriette Weerstand-Slot tot de nieuwe fractievoorzitter is gekozen. Zij neemt het stokje vanavond (maandag 29 augustus) over van Petra Bais.

Weerstand-Slot was al enige tijd actief als commissielid en is in maart met ruime voorkeursstemmen gekozen tot raadslid. Het is haar eerste periode in de raad en mag de komende jaren dus leiding geven aan de fractie.

“Ik vind het belangrijk dat we verder doorgaan met het bouwen aan Den Helder”, laat ze weten. “Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Ik zie uit naar een prettige samenwerking met alle andere fractievoorzitters en ben trots het toekomstig boegbeeld van de lokale VVD te mogen zijn.”

De raadsvergadering waarin het college en de nieuwe raadsleden worden beëdigd is maandagavond live te volgen via Regio Noordkop TV.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button