Hollands KroonJeugd

Timmerdorp Zijdewind een succes

Advertentie:

Hollands Kroon – Op de Speelweide bij de rotonde in Zijdewind heeft de jeugd zich uitstekend vermaakt. De eerste paar dagen waren wat aan de warme kant, daarom zijn de zo’n honderd deelnemers om de beurt in groepen naar het zwembad ’t Petje gegaan voor een verfrissende duik. De laatste dag was het gelukkig ideaal weer om de laatste hand te leggen aan de bouwwerken en vlotten die de jonge timmervrienden in elkaar hadden getimmerd tijdens de laatste dagen van hun vakantie.

Zoals alle voorgaande keren was er ook weer een groot aantal ouders en vrijwilligers om de jeugd te assisteren en bij te staan bij het realiseren van de bijzondere bouwwerken. Als gebruikelijk werd ook nu het zeer geslaagde evenement afgesloten met een vlottenrace waarna er aan iedere deelnemer nog het gebruikelijke Timmerdiploma werd overhandigd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button