Hollands KroonPolitiek

GroenLinks ‘Pop-up-Plan’ voor Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Met dank aan cartoonist René Roessingh presenteert GroenLinks Hollands Kroon, speciaal voor jongeren, het ‘Pop-up-Plan’ voor Hollands Kroon. In cartoons en korte teksten wordt duidelijk hoe GroenLinks de gemeente menselijker, eerlijker en duurzamer wil maken.

Menselijk, door goede zorg voor wie dat nodig heeft. En door inspirerende kunst en cultuur en goede sportvoorzieningen in gezellige dorpen met genoeg betaalbare woningen, zeker voor jongeren. Eerlijk, doordat inwoners, jong en oud, in een jeugdraad of burgertop meepraten over onderwerpen die hen aangaan. Zo hebben mensen in Hollands Kroon meer zeggenschap over waar ze leven, wonen, werken en chillen. Duurzaam, door energie te besparen, woningen te isoleren, zonnepanelen te plaatsen en energiearmoede te voorkomen. De gemeente helpt inwoners en bedrijven hierbij en geeft natuurlijk zelf het goede voorbeeld. Ook wil GroenLinks meer bomen en natuur in plaats van meer datacenters en asfalt.

Het ‘Pop-up-Plan’ is te vinden op hollandskroon.groenlinks.nl/nieuws/groenlinks-hollands-kroon-presenteert-pop-verkiezingsprogramma.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button