Cultuur/Natuur

Website Cultuur Platform Hollands Kroon van start

Advertentie:

De website van het Cultuurplatform Hollands Kroon is sinds deze week online. Het CPHK vormt de ‘motorolie’ tussen de kunst- en cultuursector en de gemeente Hollands Kroon. De CPHK gaat de gemeente gevraagd en ongevraagd advies over kunst en cultuur geven. Verder maakt het platform kunst en cultuur beter zichtbaar. Ook wil CPHK de verbinding en samenwerking tussen verenigingen en organisaties bevorderen. Cultuureducatie voor scholen en inwoners zal gestimuleerd worden. Tot slot zal de CPHK PR-activiteiten en netwerkbijeenkomsten voor de kunst- en cultuursector organiseren en beheert een online activiteitenkalender.

De leden van het Cultuurplatform Hollands Kroon zijn inwoners van de gemeente Hollands Kroon. De leden zijn werkzaam of actief in één of meerdere van de verschillende cultuurclusters (beeldende en schrijvende kunst, muziek, cultureel erfgoed, podiumkunsten, festivals, evenementen en culturele instellingen).

Er gebeurt heel veel op gebied van cultuur in Hollands Kroon, Een overzicht van alle culturele organisaties en kunstenaars in Hollands Kroon kan men vinden op de website. Voor scholen is er de mogelijkheid om een oproep plaatsen voor een culturele activiteiten. Zo krijgt iedere scholier de kans om in aanraking komen met activiteiten op het gebied van beeldende kunst, muziek, zang, dans, theater en literatuur. Verder is er op de website een een volledig agenda overzicht van culturele activiteiten in de gemeente Holands Kroon.

Website adres is www.cphk.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button