Hollands KroonZakelijk

Elektronicavergelijker Knibble viert jubileum

Hollands Kroon – Drie enthousiaste vrienden begonnen in september 2015 de online elektronica vergelijker Knibble. Inmiddels zijn vijf jaar verstreken, meer dan 250 webshops aangesloten en gemiddeld 90.000 gebruikers per maand op Knibble te vinden. Om hun vijfjarig jubileum te vieren, organiseert Knibble vijf winacties met prijzen.

Knibble ontstond uit de behoefte naar een transparante elektronicamarkt. Want de zoektocht naar het ideale product is lastig. Oneerlijke aanbiedingen, jargon en onduidelijke specificaties leiden vaak tot verwarring. Om dit probleem op te lossen was oprechte vergelijker nodig. Met een kritische blik probeert Knibble de beste producten voor de voordeligste prijs boven tafel te krijgen. Zodat iedereen eerlijk kan vergelijken. De kritische consument hoeft zich geen zorgen te maken over valse aanbiedingen.

Ontwikkeling
Het is september 2015 wanneer Knibble ter wereld komt op het World Wide Web. In datzelfde jaar introduceert Knibble de beknibbel-wekker en prijsgrafiek. Een half jaar na de start sluit de 100e webshop zich aan. Sinds 2017 is het ook mogelijk om tweedehands te vergelijken. Vanaf 2018 wordt de vergelijkingssite opgevuld met aankoopadviezen en sinds 2020 is Knibble de eerste elektronicavergelijker die met realtime prijzen werkt. Wat begon als een clubje van drie vrienden, is nu uitgegroeid tot een hecht team van zes man. Ieder met totaal andere interesses, maar wel een uitstekende klik.

Studenten, thuiswerkers en gamers gaan zorgvuldig met hun geld om. Zij weten Knibble vooral te vinden voor het vergelijken van laptops. Uiteraard willen mensen ook op witgoed centen besparen. Keukenapparatuur, zoals koelkasten en vaatwassers vergelijkt de bezoeker kritisch op Knibble. De wasmachine en -droger wordt minstens net zo grondig vergeleken. Tevens blijven gadgets, zoals robotstofzuigers of robotmaaiers populair, met name tijdens de periode rond Black Friday en de feestdagen populair.

Knibble trakteert
Knibble staat stil bij zijn vijfjarige bestaan en probeert er ondanks de gevolgen van de coronacrisis alsnog een feestje van te maken. Daarom geeft Knibble een paar interessante prijzen weg. Van maandag 28 september tot vrijdag 2 oktober 2020 maken websitebezoekers iedere week kans om een gratis product te winnen. Door het verstopte gouden eikeltje te vinden, kan de bezoeker in de prijzen vallen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button