Cultuur/NatuurDen Helder

Back to Fleetwood speelt zondag 31 oktober op Willemsoord

Den Helder – Coverband Back to Fleetwood speelt op zondag 31 oktober van 14.00 tot 17.00 uur bij Rik’s Bodylanguage op Willemsoord. De typische sound van Dreams, Rhiannon, Sarah en Gipsy spreken volgens de band nog steeds tot de verbeelding.

Back to Fleetwood bestaat uit zeven ervaren muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. Een voorproefje is reeds te vinden op de Facebook pagina van de band. Geïnteresseerden kunnen kaarten kopen bij Rik’s Bodylanguage, Willemsoord 29B. De toegangsprijs is €12,50. Voor meer informatie: 0646718559.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button