112Den Helder

Man sloopt auto’s en politiecel in Den Helder

Adverentie

Den Helder – De politie heeft in de vroege ochtend van 29 september een 34-jarige man gearresteerd die vanuit het niets meerdere auto’s had vernield op de Marsdiepstraat. De man ging hier niet zomaar mee akkoord en verzette zich hevig waardoor pepperspray gebruikt moest worden om hem te overmeesteren. Vervolgens heeft de verdachte de politiecel waarin hij werd geplaatst ook onbruikbaar gemaakt.

De politie werd door omstanders geattendeerd op de man. Getuigen konden hem aanwijzen als de dader. Nadat hij met veel pijn en moeite in een tijdelijke ophoudkamer was geplaatst stopte de vernielingen nog steeds niet. De kamer werd zodanig toegetakeld door de verdachte dat deze niet meer bruikbaar was. Van deze vernieling, alsmede die van de auto’s in de Marsdiepstraat, is aangifte gedaan. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek en overgebracht naar een cel in het politiebureau in Hoorn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button