112Den Helder

Toestand figurant StukTV stabiel

Advertentie:

Den Helder – De toestand van de figurant van het programma ‘Jachtseizoen’ die gisteren zwaargewond raakte bij een val van de TESO loopbrug is stabiel. Zo heeft Talpa namens het management van StukTV en Martin Garrix aan De Telegraaf laten weten.

De makers van het programma zijn ontdaan van de heftige gebeurtenis: “Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij gisteren enorm geschrokken van een ongeluk dat tijdens de opnames van het YouTube-programma Het Jachtseizoen heeft plaatsgevonden. Hierbij is een persoon die eerder meespeelde om het team van StukTV tijdens het spel te misleiden, buiten de opnames om, gevallen van een loopbrug.”, zo licht Talpa toe aan de krant. Bij het ongeluk was de crew al niet meer aanwezig.

Die waren op dat moment op Texel, waar DJ Martin Garrix die deelnam aan het programma zou optreden. Nadat de ernst van de situatie duidelijk werd is het afsluitende optreden gestaakt, zo laat Talpa weten. Het slachtoffer werd gisteren met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De familie heeft aan Talpa laten weten dat de toestand van het slachtoffer momenteel stabiel is en dat alle betrokkenen hopen op een spoedig herstel.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button