Toestand figurant StukTV stabiel

Den Helder – De toestand van de figurant van het programma ‘Jachtseizoen’ die gisteren zwaargewond raakte bij een val van de TESO loopbrug is stabiel. Zo heeft Talpa namens het management van StukTV en Martin Garrix aan De Telegraaf laten weten.

De makers van het programma zijn ontdaan van de heftige gebeurtenis: “Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij gisteren enorm geschrokken van een ongeluk dat tijdens de opnames van het YouTube-programma Het Jachtseizoen heeft plaatsgevonden. Hierbij is een persoon die eerder meespeelde om het team van StukTV tijdens het spel te misleiden, buiten de opnames om, gevallen van een loopbrug.”, zo licht Talpa toe aan de krant. Bij het ongeluk was de crew al niet meer aanwezig.

Die waren op dat moment op Texel, waar DJ Martin Garrix die deelnam aan het programma zou optreden. Nadat de ernst van de situatie duidelijk werd is het afsluitende optreden gestaakt, zo laat Talpa weten. Het slachtoffer werd gisteren met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De familie heeft aan Talpa laten weten dat de toestand van het slachtoffer momenteel stabiel is en dat alle betrokkenen hopen op een spoedig herstel.

Mobiele versie afsluiten