112Hollands Kroon

Wijkagent betrapt jongen op scooter zonder rijbewijs, onverzekerd en met vals kenteken

Winkel – Wijkagent Bas Dirkmaat betrapte dinsdagavond een jonge bestuurder op het rijden zonder rijbewijs. Toen Dirkmaat de eigenaar van de scooter belde gaf deze aan dat zijn minderjarige zoon deze stiekem had meegenomen uit de schuur. Later bleek dat er een vals kenteken op zat en dat het voertuig niet verzekerd was.

Toen Dirkmaat twee scooters zag rijden gingen zij beide opeens een andere kant uit. De bestuurder van de scooter in kwestie parkeerde deze snel tussen twee auto’s en verstopte zich. Na kort onderzoek kwamen de verschillende gebreken aan het licht. De scooter is door de wijkagent weer bij de eigenaar afgezet.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button