Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon organiseert webinars over energie besparen

Advertentie:

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon organiseert in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket een aantal webinars over het besparen van energie. De webinars zijn ingericht voor specifieke huiseigenaren. Zo gaat de eerste bijeenkomst over het verduurzamen van vooroorlogse woningen. Ook is er een speciale bijeenkomst over warmtepompen.

De dagen worden kouder, de kachel gaat weer aan. En de energielasten lopen op. Een goed moment om na te denken over het verduurzamen van uw woning, zo denkt de gemeente: “Welke maatregelen voor de woning geschikt zijn, hangt sterk af van het bouwjaar. Daarom organiseren we vier webinars op maat, bomvol informatie over slimme maatregelen en subsidies. Dit doen we samen met het Duurzaam Bouwloket, het onafhankelijke energieloket van de gemeente.”

Deze eerste bijeenkomst is op 29 september. Op 13 oktober volgt een bijeenkomst voor jaren ’50 en ’60 woningen en op 26 oktober voor woningen vanaf 1970. De laatste bijeenkomst over warmtepompen vindt plaats op 7 november. Alle webinars beginnen om 19.30 en kunnen worden bijgewoond door aan te melden via de website van het Duurzaam Bouwloket.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button