Uitgaan

Nieuw theaterseizoen van start in De Kampanje

Den Helder – Het nieuwe theaterseizoen gaat zaterdag van start. Theater de Kampanje trapt het nieuwe theaterseizoen 2022/2023 af met The Sound of Musicals, in de Variopoolzaal.

Op de kalender voor komend seizoen staan onder meer Blind Date, Mart Hoogkamer, Willem (Waylon), Freek de Jonge, maar ook de dames van Vlamousse, Ed Struijlaart, Jeroens Clan, Lotte Velvet, Isabelle Beernaert en de Schippers van de Kameleon zijn dit najaar te zien in De Kampanje. Met als klap op de vuurpijl twee dagen The Prom, op woensdag 16 en donderdag 17 november, het ultieme musicalfeest voor iedereen vanaf 14 jaar met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor.

Series boeken
Dit theaterseizoen zijn er ook zoals vanouds weer series te boeken, zoals het Zwerfabonnement, Toneelcombinatie en Kleine Zaal Girlpower. Boek een serie en koop kaarten voor diverse voorstellingen tegen een aantrekkelijke prijs. Nieuw dit seizoen is De Schijf van vijf, Nederland barst van het cabarettalent, van kleinkunstenaars tot standuppers. Theater de Kampanje biedt hen graag een podium. Gek op cabaret/kleinkunst? Dan is dit een aantrekkelijk aanbod. Met de Schijf van vijf ontdekken de bezoekers namelijk vijf verschillende cabaretiers tegen de aantrekkelijke prijs van € 60,-.

Bekijk het volledige aanbod op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button