Hollands KroonPolitiek

Openbare fractievergadering LADA & Anders

Kreileroord – Lokale politieke partij LADA & Anders houdt op 10 oktober een openbare fractievergadering in MFC De Doorbraak in Kreileroord, aanvang 20.00 uur. Tijdens het overleg wordt onder andere de agenda van de raadsvergadering op 13 oktober besproken.

Inwoners die willen inspreken of anderszins met de fractie willen overleggen zijn van harte welkom om aan te sluiten. Aanmelden wordt gewaardeerd en dat kan telefonisch of per e-mail bij fractiesecretaris Peter Couwenhoven, via 06-25311671 of fractielada@lada.nu. De fractievergadering begint op 10 oktober om 20.00 aan de Bollenstraat 66, 1733AK in Kreileroord.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button