112

Autobrand Wieringerwerf, getuige ziet mannen met bivakmutsen

Adverentie

Wieringerwerf – Brandweer en politie werden donderdagavond omstreeks 23.40 uur met spoed opgeroepen voor een brand aan de Zeugweg, tussen Wieringerwerf en Kreileroord. Ter plaatse bleek een zwarte Mercedes in brand te staan, die half op de weg stond geparkeerd. De brandweer wist ondanks een snelle inzet niet te voorkomen dat de volledige auto helemaal uitbrandde.

Een voorbijganger die eerder met zijn auto langs het geparkeerde voertuig reed zag daarin vier personen zitten met bivakmutsen. Toen die voorbijganger vijf minuten later weer langsreed, stond de auto in brand en heeft hij meteen de brandweer gealarmeerd. De politie heeft samen met de brandweer in de omgeving nog gezocht naar de eventuele gevluchte personen, maar deze niet meer aangetroffen.

De politie heeft de zaak in onderzoek en gaat uit van brandstichting.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button