Uitgaan

Laatste kofferbakmarkt Donkere Duinen valt in het water

Adverentie

Den Helder – De laatste kofferbakmarkt van dit seizoen bij de Donkere Duinen in Den Helder viel letterlijk in het water. De buienrader gaf niet zo veel regen aan, maar in de loop van de ochtend waren er toch een paar forse buien. De dapperen dekten de handel af, maar zo rond half twaalf werden toch de meeste spulletjes ingepakt.

De spullen van Simone Buter Art kunnen wel tegen een buitje (DHfoto)

Vaste handelaren halen hun schouders op, “we maken wel een vaker een buitje mee, maar voor vandaag is het wel klaar”. Lachend vertellen ze dat ze toch nog even wat probeerden terug te verdienen wat ze aan de belasting moeten betalen. De stemming zit er gelukkig nog wel in en met een handdruk nemen ze afscheid tot volgend seizoen.

Simone Buter pakt op haar gemak haar spulletjes in, “ik heb geen haast hoor, mijn spullen zijn voor buiten gemaakt dus die kunnen wel een buitje hebben. Toch houdt ze het voor dit seizoen voor gezien, ik ga lekker op vakantie en genieten van de kleinkinderen”. Ze verveelt zich eigenlijk nooit, ze vertelt enthousiast over de muurschildering die ze in ’t Zand, haar woonplaats, heeft gemaakt. Een opdracht van het plaatselijke café ‘De Jonge Prins.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d