Cultuur/NatuurDen Helder

Koor “Vals Plat” voor beginners

Advertentie:

Den Helder – Voor degenen die niet kunnen zingen of alleen thuis durven te zingen start in september het koor “Vals Plat”. Het initiatief is bedoeld voor mensen die niet kunnen en/of durven zingen, maar het wel leuk vinden dit te doen.

Het koor “Vals Plat” is er voor iedereen. De eerste bijeenkomst is gepland op maandag 11 september 2023 om 13.30 uur in Hotel Wienerhof. Wie meer wil weten over dit koor kan terecht bij Gery Posch en Ria Verbruggen.

Gery: “Ria houdt veel van zingen, ze heeft veel liedjes in haar hoofd. Ze mocht vroeger op school niet meezingen. Nu durft ze haar liedjes niet meer te zingen. Dus vrijuit zingen doet ze nooit meer. Ik vind dat erg jammer. Je stem laten horen en samen plezier beleven aan het samen klinken van stemmen gun ik iedereen. Vandaar een koor waar het echt geen probleem is als je stem anders klinkt als de liedjes in je hoofd. We laten ons verrassen en gaan onze zangstemmen leren kennen.”

Voor opgaven en informatie mail naar gery.posch@quicknet.nl

Telefonisch kan ook: 06-21924815 (Gery) of 06-50489649 (Ria)

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button