Uitgaan

Inloopavond over verslaving drank en drugs

Adverentie

De Dorpsraad Breezand organiseert in samenwerking met “Link jeugdwerk” Hollands Kroon op woensdag 6 november een inloopavond “Verslaving drank & drugs” in de Carrousel, de Ontmoetingsplek van Breezand.

Verslaving is een onderwerp wat iedereen bezighoudt en waar vele helaas regelmatig mee te maken krijgen. Op verschillende manieren wordt hierover geïnformeerd. De Dorpsraad, wil dit onderwerp regelmatig onder de aandacht van de bewoners brengen. Wat gebeurt er om hun heen en wat gebeurt er in Breezand. Verschillende sprekers en een ervaringsdeskundige zullen de avond vullen en de aanwezigen van informatie voorzien. Ook wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.

De zaal is om 19.00 uur geopend en de koffie staat klaar. De avond wordt rond 21.45 uur afgesloten. De inloopavond is aan de Pastoor Verhoeffpark 10 Breezand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button