Sport

Twee dansparen van Corma vallen in de prijzen

Tijdens de tweede NVAD, Nederlandse Vereniging voor Amateur Danssport, wedstrijd in Harderwijk op zondag 27 wonnen twee dansparen van dansschool Corma een prijs.

Het jongste paar Marnix Vader en Lily Wijnhoven wonnen in de jeugdklasse Ballroom én Latin maar liefst twee keer de tweede plaats. Het verzetten van de klok had geen vat op de dansparen.

Goed voorbeeld
De ouders van Marnix, Marco en Saskia Vader, konden natuurlijk als goede voorbeeld van hun zoon niet achterblijven. Zij wisten in de hoofdklasse S1 eveneens de finale te behalen en behaalden daarbij de vierde plaats. Wederom goede resultaten voor onze Helderse dansparen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button