112

Veel zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen

Advertentie:

Bij een onderzoek naar illegaal vuurwerk kwam de politie uit bij twee adressen in Den Helder. Op de Emmastraat werden twaalf cobra’s in de woning aangetroffen. In een woning op het Marinapark troffen zij maar liefs 167 kilo illegaal vuurwerk aan, waaronder Cobra’s, Chinese rollen, nitraten en shells.

Al het vuurwerk is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Tegen de bewoner(s) wordt proces-verbaal opgemaakt.

Sommige stukken vuurwerk zijn heel krachtig en gevaarlijk Zwaar, illegaal vuurwerk zoals de Cobra’s zijn net zo krachtig en explosief als een aanvalsgranaat. Het is niet lastig voor te stellen hoeveel schade het afsteken van zo’n stuk vuurwerk aanricht. Laat staan als als dit in een woning ontploft! Het vuurwerk is niet voor niets illegaal.

Kennis over waar illegaal vuurwerk ligt opgeslagen? Voorkom ellende en meld dit bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button