112

Verdachte van schietpartij Kooypunt blijft langer vast

Advertentie:

De oudste van de twee verdachten van de schietpartij op vrijdagavond 11 oktober op Kooypunt blijft langer in de cel. Dat meldt het Noordhollands Dagblad. De raadkamer van de rechtbank heeft beslist dat de gevangenhouding van de 48-jarige man uit Leeuwarden nog eens met negentig dagen moet worden verlengd.

De man werd kort na de schietpartij die avond aangehouden aan de Verkeerstorenweg. Hij zou hebben geschoten vanaf een scooter. De Fries zit nog altijd in volledige beperkingen. Dat houdt in dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

De tweede verdachte is een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij zit in voorlopige hechtenis. De raadkamer van de rechtbank beslist woensdag 30 oktober over eventuele voortzetting van de gevangenhouding van de tweede verdachte.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button